PONIEDZIAŁEK - 10.11.2025r.
ZUPA OGÓRKOWA, PIECZYWO MIESZANE, SEREK BAKUŚ (wywar mięsny, ziemniaki, marchewka, pietruszka, ogórek kiszony, cebula, seler, mąka psz. 500, drożdże, przyprawy)
ŚRODA - 12.11.2025r.
MAKARON Z SOSEM MIĘSNO-WARZYWNYM POSYPANY ŻÓŁTYM SEREM, JOGURT OWOCOWY,KOMPOT (mięso mielone, makaron, ser zółty, mieszanka wieloowocowa, cebula, mąka psz. 500, przyprawy,olej)
CZWARTEK – 13.11.2025r.
FILET DROBIOWY PANIEROWANY, RYŻ Z WARZYWAMI, SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY, SOK, BAKUŚ (filet z piersi kurczaka, bułka tarta, olej, ryż, kukurydza, papryka, kapusta czerwona, przyprawy, jajka, mąka psz. 500 )
PIĄTEK – 14.11.2025r.
RYBA PIECZONA, ZIEMNIAKI POSYPANE KOPERKIEM, SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ, SOK, JABŁKO (ryba, ziemniaki, kapusta kiszona, cebula, jajka, mąka psz. 500, przyprawy, sok)
PONIEDZIAŁEK - 17.11.2025r.
BARSZCZ UKRAIŃSKI, PIECZYWO MIESZANE, DESER BAKUŚ (wywar mięsny, ziemniaki, marchewka, pietruszka, burak ćwikłowy, cebula, seler, mąka psz. 500, drożdże, przyprawy)
WTOREK - 18.11.2025r.
KOTLET SCHABOWY, ZIEMNIAKI POSYPANE KOPERKIEM, BURACZKI ZASMAŻANE, SOK, JABŁKO (schab, bułka tarta, olej, ziemniaki, koperek, buraczki, przyprawy, jajka, mąka psz. 500 )
ŚRODA - 19.11.2025r.
MAKARON Z SOSEM SZPINAKOWYM, FILETEM DROBIOWYM, SEREM FETA, BANAN, KOMPOT (szpinak, makaron, mieszanka wieloowocowa, cebula, mąka psz. 500, przyprawy,)
CZWARTEK - 20.11.2025r.
FILET Z INDYKA W SOSIE ŚMIETANOWYM, RYŻ Z WARZYWAMI , POMIDOR Z CEBULĄ, SOK, ŚLIWKA (filet z indyka, olej, ryż, kukurydza, papryka, śmietana, przyprawy, mąka psz. 500 )
PIĄTEK - 21.11.2025r.
RYBA PIECZONA, ZIEMNIAKI POSYPANE KOPERKIEM, SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ, SOK, JABŁKO (ryba, ziemniaki, kapusta kiszona, cebula, jajka, mąka psz. 500, przyprawy, sok)
Produkty zaznaczone wytłuszczonym drukiem i podkreślone oznaczają składniki alergenne.